حمیدرضا مختاریان معاون فناوری اطلاعات بانک ملی ایران شد
حمیدرضا مختاریان به عنوان معاون فناوری اطلاعات بانک ملی ایران و امیر طیبی سرپرست پیشین این معاونت به عنوان مدیرعامل شرکت دادهورزی سداد معرفی شدند.
به گزارش خبر انرژی به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران، دکتر ابوالفضل نجارزاده مدیرعامل این بانک در مراسم امروز که با حضور رییس هیات مدیره، اعضای هیات مدیره و هیات عامل برگزار شد، با تاکید بر اینکه بانکداری باید متناسب با تحولات شگرف و آتی صنعت فناوری اطلاعات حرکت کند، گفت: سال های سال بانک ملی ایران در حوزه فناوری اطلاعات پیشرو بوده و توانسته در نظام بانکی کشور تحول آفرین باشد که باید این مسیر ادامه یابد.
وی توسعه زیرساخت های فناوری را از مهم ترین اولویت های بانک ملی ایران برشمرد و تصریح کرد: تغییر و تحول یقینا طی یک هفته و یک زمان کوتاه اتفاق نمی افتد و باید از تمام توانمندی های بانک در جهت پیشبرد جایگاه این بخش استفاده کنیم.
نجارزاده با تاکید بر اینکه بانک ملی ایران باید در تمامی حوزه ها پیشرو باشد و این توانمندی در ساختار بانک وجود دارد، بیان کرد: مختاریان از مدیران خوشنام بانک ملی ایران است و امیدوارم حضور دوباره ایشان در مجموعه این بانک منشاء خیر باشد. همچنین طیبی با روحیه تعاملی و حسن خلق خود با همکاران می تواند مجموعه سداد را دچار تحول کند.
عباس شفیعی رییس هیات مدیره بانک هم با تاکید بر اینکه حوزه فناوری اطلاعات برای بانک ملی ایران و شبکه بانکی کشور جایگاه ویژه ای دارد، گفت: آنچه که امروز می تواند دیدگاه مشتریان و همکاران را به مجموعه بانک ارتقا دهد، حوزه فناوری است و بانک باید بتواند جایگاه خود را حفظ و توسعه دهد.
وی با بیان اینکه مختاریان و طیبی به حوزه فناوری اطلاعات بانک آشنا هستند، تاکید کرد: بر همین اساس به اتفاقات پیش رو در حوزه فناوری اطلاعات بانک بسیار خوشبین هستیم.
حمیدرضا مختاریان معاون فناوری اطلاعات بانک ملی ایران گفت: بانک ملی ایران و شرکت سداد برای من تاکنون حکم یک دانشگاه را داشته که در آن رشد کردم.
وی با بیان اینکه تصمیمات پیش رو حوزه فناوری اطلاعات بانک باید مبتنی بر پیش بینی و نه تصمیم گیری باشد و به سمت مشتری حرکت کنیم .
امیر طیبی مدیرعامل شرکت دادهورزی سداد هم با تاکید بر پیشرو بودن بانک ملی ایران در صنعت بانکداری کشور گفت: باید با نگاهی به آینده در حوزه فناوری، به توسعه هر چه بیشتر پلتفرم ها و زیرساخت ها فکر کنیم.