تقسیم ۱۵۹۰ ریال سود هر سهم در مجمع عمومی عادی کچاد

به گزارش خبرانرژی: مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت معدنی و صنعتی چادرملو با حضور بیش از۸۴ درصد از سهامداران روز شنبه  ۱۸ تیر ماه سال ۱۴۰۱  در محل سالن تلاش، برگزار شد.

تقسیم ۱۵۹۰ ریال سود هر سهم در مجمع عمومی عادی کچاد،‌ مقرر گردید از مبلغ ۲۶۹ هزارو ۴۷۶ میلیارد ریال کل سود شرکت در سال ۱۴۰۰‌، به میزان ۷۰ درصد آن معادل ۱۵۹۰ ریال به ازای هر سهم تقسیم گردد.

به گزارش خبرانرژی: مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت معدنی و صنعتی چادرملو با حضور بیش از۸۴ درصد از سهامداران روز شنبه  ۱۸ تیر ماه سال ۱۴۰۱  در محل سالن تلاش، برگزار شد.

در این جلسه پس از انتخاب آقای محمد ابراهیم راعی عزآبادی نماینده شرکت  گروه مدیریت سرمایه گذاری امید، بعنوان رئیس مجمع و ناظرین آقایان مرتضی شبانی نماینده شرکت  سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات و محمد خزائی نماینده شرکتهای سرمایه گذاری سهام عدالت، خانم حسینی نماینده سازمان بورس و اوراق بهادار و بازرس قانونی شرکت، مهندس ناصر تقی‌زاده  بعنوان دبیر مجمع و مدیر عامل شرکت،  گزارشی از عملکرد و برنامه‌های اجرایی شامل عملیات استخراج‌، تولید و فروش محصولات و طرح‌ها و برنامه‌های  سال جاری شرکت به اطلاع حاضران رساند و تصمیمات ذیل اتخاذ و مورد تصویب قرار گرفت.

۱ –  در خصوص عملکرد هیأت مدیره،، صورتهای مالی تلفیقی گروه و شرکت اصلی مشتمل بر سود و زیان، صورت وضعیت مالی‌، صورت تغییرات در حقوق مالکان‌، صورت جریان‌های نقدی و یادداشتهای توضیحی پیوست آن برای  سال مالی منتهی به ۲۹/۱۲/۱۴۰۰قرائت و مجمع پس از استماع توضیحات هیات مدیره و بازرس قانونی و پس از بحث و تبادل نظر سهامداران در خصوص موضوعات مطروحه  به اتفاق آرا ضمن تائید عملکرد هیات مدیره‌، صورتهای مالی و یادداشت‌های پیوست آن برای سال مالی منتهی به ۳۰/۱۲/۱۴۰۱ را تصویب نمود.

۲ – معاملات مشمول ماده ۱۲۹ اصلاحیه قانون تجارت مورد تائید و تنفیذ قرار گرفت

۳- در ارتباط با تقسیم سود سال مالی منتهی به ۲۹/۱۲/۱۴۰۰ مقرر گردید از مبلغ  269  هزارو ۴۷۶ میلیارد ریال کل سود شرکت در سال ۱۴۰۰‌، به میزان  70 درصد آن معادل ۱۵۹۰ ریال به ازای هر سهم تقسیم گردد.

۴ – موسسه حسابرسی وانیا نیک تدبیر  به عنوان حسابرس و بازرس اصلی  و موسسه حسابرسی دش و همکاران به عنوان بازرس علی البدل برای سال مالی منتهی به ۳۰/۱۲/۱۴۰۱ انتخاب و قبولی سمت خود را اعلام نمود. تعیین حق الزحمه بازرسان به هیأت مدیره تفویض گردید.

۵ – روزنامه دنیای اقتصاد و جهان صنعت  جهت درج آگهی‌های شرکت تعیین گردید

۶ – حق حضور و پاداش هیات مدیره برای سال مالی ۱۴۰۰ مبلغ ۱۰ میلیارد ریال تعین شد که بر اساس مصوبه مجمع در وجه اشخاص  حقوقی هیات مدیره واریز می‌گردد.

۷ – مجمع مراتب تقدیر خود را از زحمات هیأت مدیره و کلیه کارکنان شرکت اعلام نمود و به نحو مقتضی از زحمات کارکنان ذیربط تقدیر به عمل آورد.

بر اساس همین گزارش مهندس ناصر تقی زاده مدیر عامل چادرملو در سخنرانی آغازین این جلسه با موفق ارزیابی کردن عملکرد هیات مدیره در سال  ۱۴۰۰ و کسب توفیقاتِ فراتر از برنامه که آثار آن در صورتهای مالی‌، گزارش عملکرد هیات مدیره و گزارش تفسیری مدیریت به طور مفصل برای سهامداران محترم تشریح گردیده است گفت: اعتقاد داریم‌، رهنمودها و همراهی صاحبان محترم سهام و سیاستهای متخذه توسط هیات مدیره‌، موجب شده است که این شرکت در سال ۱۴۰۰، چون گذشته نقش خود را در زمینه تأمین مواد اولیۀ صنایع فولاد ایفاء، و در جهت پیشبردِ اهداف اقتصادی و صنعتی کشور گامهای مؤثری بردارد.

وی عمده ترین اقدامات سال گذشته شرکت را‌، اجرای برنامه‌هایِ استخراج و تولیدِ محصولات‌، فراتر از برنامه، استفاده مناسب و بهینه مصارف انرژی (برق، آب و گاز) در مجتمع‌های معدنی و صنعتی شرکت، استفاده حداکثری ازظرفیت ساخت داخلِ لوازم، تجهیزات و قطعات یدکیِ مصرفی در مجتمع‌هایِ تولیدی، عنوان کرد و گفت: تمامی این عوامل موجب سودآوری خوب شرکت گردیده است .

مدیر عامل چادرملو در ادامه به طرح‌های در دست اقدام شرکت در دورنمای توسعه خود خود اشاره کرده و مهمترین این طرح‌ها را

مشارکت در بهره برداری از معدن سنگ آهن آریز (D19)

مشارکت در ساخت کارخانه فرآوری و تولیدکنسانتره آهن  به ظرفیت ۴ میلیون تن در سال در بهاباد

ساخت کارخانه گندله سازی شماره ۲ به ظرفیت ۵ ملیون تن

ساخت کارخانه احیای مستقیم مگامدول با ظرفیت تولید ۲/۲ میلیون تن آهن اسفنجی در اردکان

ساخت کارخانه  تولید فرو آلیاژها به ظرفیت ۶۵ هزار تن

مشارکت در ساخت کارخانه گندله سازی با ظرفیت ۴ میلیون تن در بهاباد

مشارکت در ساخت کارخانه احیای مستقیم به ظرفیت ۲/۱ میلیون تن آهن اسفنجی در استان اردبیل

مشارکت در ساخت ۲  کارخانه تولید اسلب و ورق آلیاژی به ظرفیت ۴ میلیون تن

ساخت کارخانه تولید انواع آجر و اجرام نسوز با ظرفیت ۱۴۰ هزار تن.

ساخت ۲  واحد نیروگاه سیکل ترکیبی ۵۴۶ مگاواتی

ساخت ۲  واحد نیروگاه خورشیدی ۱۰ مگاواتی

و یک نیروگاه  100 مگاواتی خورشیدی

مشارکت در تکمیل طرح نیمه تمام تولید شمش فولادی به ظرفیت ۶۰۰ هزار تن در سرمد ابرکوه

مشارکت در واحد احیای مستقیم سرمد ابرکوه با ظرفیت ۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تن در سال

مشارکت در تکمیل کارخانه تولید کلاف فولادی سرمد ابرکوه با ظرفیت ۴۵۰ هزار تن در سال

مشارکت در کارخانه بازیافت سرباره در مجتمع صنعتی چادرملو به ظرفیت ۱۰۰ هزارتن

مشارکت در کارخانه  بازیافت کنسانتره به ظرفیت ۱۰۰ هزارتن در فاز اول و افزایش تا ۵۰۰ هزارتن

مشارکت در پروژه‌های فولادی در جنوب کشور

و ساخت کارخانه تولید ممبران‌های تصفیه آب به ظرفیت ۵۰ هزار عدد در سال .

همچنین مجمع عمومی فوق العاده شرکت معدنی و صنعتی چادرملو (سهامی عام) نیز برای اصلاح مواد ۱۹ و ۴۲ اساسنامه شرکت بر اساس اساسنامه نمونه سازمان بورس برگزار شد که به تصویب سهامداران رسید .

گفتنی‌های مجمع کچاد: تقدیر و تشکر مدیر عامل چادرملو  از مردم نجیب اردکان، بهاباد و یزد بخاطر حمایت‌ها و صبوری در مقابل برخی نارسایی‌ها تاکید مهندس تقی زاده بر وظیفه دانستن حل مشکلات مناطق حوزه فعالیت شرکت و نگاه انسانی داشتن به نیازهای و کمبودهای مناطق محروم در قالب مسئولیت اجتماعی که بخاطر این مواضع، بارها مورد تشویق حاضران قرار گرفت و همچنین تقدیر و تکریم خاص از سهامداران عمده و تمامی سهامداران حقیقی که همواره حامی طرح‌ها و برنامه‌های شرکت معدنی و صنعتی چادرملو بوده‌اند .

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *