افزایش تولید نفت و میعانات روسیه

به گزارش خبرانرژی، یک فرض ناگفته وجود دارد که غرب می‌داند چه کاری انجام می دهد زیرا نسبت به شرق سابقه طولانی‌تری در انجام آن دارد. تقریبا همه اقتصادهای توسعه یافته، در غرب اروپا و آمریکای شمالی هستند. با این حال وضعیت درباره سیاست انرژی به طور کلی تغییر کرده است. در چند سال گذشته اتحادیه اروپا عزم خود برای تبدیل شدن به منطقه کربن خنثی در جهان را جزم کرده و میزان قابل توجهی انرژی تجدیدپذیر ساخته و سرمایه‌گذاریهای عظیمی در هیدروژن سبز انجام داده و با هدف ترغیب عدم مصرف سوختهای فسیلی، سیاستهای پی در پی را تصویب کرده است.

تولید نفت روسیه در ژوییه برای نخستین بار در سه ماهه گذشته پس از سهمیه های تولید بالاتری که به سایر اعضای اوپک پلاس تعلق گرفت، افزایش یافت.

به گزارش خبرانرژی، وزارت انرژی روسیه اعلام کرد تولیدکنندگان روسی ۴۴.۲۴ میلیون تن نفت و میعانات در ماه میلادی گذشته تولید کردند که طبق محاسبه بلومبرگ بر اساس نرخ تبدیل ۷.۳۳ بشکه به ازای هر تن، معادل ۱۰.۴۶ میلیون بشکه در روز و ۰.۳ درصد بالاتر از ژوئن است.

ارزیابی پایبندی روسیه به توافق محدودیت عرضه اوپک پلاس دشوار است زیرا وزارت انرژی این کشور آمار تولید نفت و میعانات که شامل توافق محدودیت عرضه نیست را به صورت کلی اعلام کرده و جداگانه منتشر نمی کند. اگر تولید میعانات روسیه در ژوییه مشابه ژوئن (حدود ۹۰۰ هزار بشکه در روز) باشد، در این صورت تولید روزانه نفت به ۹.۵۶ میلیون بشکه می رسد که اندکی بالاتر از سهمیه تولید ۹.۴۹۵ میلیون بشکه در روز روسیه برای ماه گذشته بوده است.

الکساندر نواک، معاون نخست وزیر روسیه روز جمعه به خبرنگاران گفته بود نرخ پایبندی این کشور به توافق محدودیت عرضه در ژوییه حدود ۱۰۰ درصد خواهد بود. آژانس بین المللی انرژی در گزارش ماهانه اخیرش اعلام کرد نرخ پایبندی روسیه از ۹۴ درصد در ماه مه و ۹۱ درصد در آوریل به ۹۶ درصد در ژوئن بهبود یافت. تعمیرات برنامه ریزی شده پایگاههای تولید، عامل بهبود نرخ پایبندی این کشور به محدودیت عرضه بوده است.

بر اساس گزارش بلومبرگ، تحت توافق اوپک پلاس، روسیه اجازه دارد تولید نفت خود را ۱۱۶ هزار بشکه در روز از ماه مه تا ژوییه افزایش دهد. این گروه ماه گذشته با افزایش تولید ماهانه گروهی به میزان ۴۰۰ هزار بشکه در روز از اوت تا دسامبر موافقت کرد. به این ترتیب به گفته نواک، روسیه اجازه دارد از اوت تولیدش را هر ماه ۱۰۰ هزار بشکه در روز افزایش دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *